Nytt sommerprosjekt

Nå når sola begynner å komme frem, er det godt å kunne ha noen byggeprosjekter i hagen. Noen ganger når jeg er opptatt med nye prosjekt blir jeg helt i mine egne tanker og glemmer alt av tid. Jeg står gjerne ute og arbeider fra tidlig morgen til sent på kveld, og får ikke tid til å dra på butikken engang. Mitt nyeste påfunn er å male verandaen igjen. Forleden dag gikk jeg tom for ejuice mens jeg sto i en stige og lett som det var gikk jeg på Cigge .no på mobilen og bestilte nytt innimellom malingsstrøkene. Det er kjempe enkelt, lave priser og rask levering. Men det har blitt sånn, man tenker nesten ikke over hvor lett vi har det for tiden. Ved å kunne bestille alt man trenger på nettet får man mer tid til prosjekter hjemme!

Nytt male prosjekt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *