Jeg koser meg med hagearbeidet

I år er første år hvor jeg endelig har bodd i hus, med hage og hvor jeg derfor har hatt mulighet for å kose meg med å stelle med gress og planter. På tross av at hagearbeidet til tider kan være hardt, koser jeg meg veldig med å få hagen til å se bra ut og få plantene til å gro. Noe av det beste jeg vet, er faktisk å slå gress. Aller best er det å gå med gressklipperen mens man koser seg med en deilig juice i eSigaretten. Jeg kjøpte nettopp en ny dufter, som jeg planlegger å bruke i hagen, mens jeg slår gress. Den kan naturligvis også brukes andre steder, men nettopp denne modell, er litt ekstra robust og tåler å bli brukt mens man arbeider. Min plan er å få bygget et lite skur i hagen, hvor jeg kan oppbevare hageredskapene og ha en god stol eller sofa, hvor jeg kan sitte og kose meg med min esigg, etter en god økt i hagen.

Redskaper til hagearbeidet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *