Ta bilder av dine byggeaktiviteter

Etter vi har kjøpt nytt hus, som jo egentlig ikke er nytt i det hele tatt, har jeg fått ennå større interesse for oppussing og vedlikehold. Det er ingen hemmelighet at huset vårt trenger alvorlig til en kjærlig hånd, eller ti. Det er mange prosjekter som venter, både ute og inne, og jeg føler at det meste av lønnen hver måned, går med til å kjøpe byggevarer, maling og skruer. En ting vi har gjort siden vi startet med oppussingen, er å dokumentere alt vi gjør, ved å ta bilder med vårt eleven.no kamera. Ikke bare er det moro å kunne gå tilbake og se hvordan ting så ut, før de fikk en overhaling, det er også fint å ha dokumentasjon på hva det er blitt gjort av forbedringer i huset, både overfor forsikringen, og ved et eventuelt salg en gang i fremtiden.

Ta bilder av huset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *