Noe for en hver smak

Etter at jeg begynte å se på strålende vakker har jeg funnet den perfekte for min smak. Denne har blitt veldig populær innad i familien også, mest fordi den er veldig lett å rengjøre. Før hadde vi en støpejernspanne som var utrolig vanskelig å lage mat med, men nå som jeg har investert i en ny stekepanne blir det egg til frokost hver eneste dag. Jeg visste ikke at det finnes så mange ulike typer egg man kan lage i en stekepanne. Jeg tror favoritt-typen min er eggepannekake. Har du prøvd det? Jeg har enda til gode å lage wok i denne panna (det er en av mine favorittretter), men jeg er sikker på at det går som en drøm. Det å kjøpe nytt kjøkkenutstyr har virkelig gitt emg mye glede i det siste, kanskje det er på tide å skifte navn på bloggen? Neida, jeg bare tuller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *