Verneutstyr er viktig

Arbeidsulykker er dessverre noe vi ser litt for ofte når vi jobber i byggebransjen. Det går heldigvis lang tid mellom de mest alvorlige skadene, men det ser også ut som svært mange får småskader mens de jobber med oppussing i hjemmet. Disse er som regel lette å unngå, og bruker du enkelt verneutstyr er du mye tryggere. Sko med metalltå og forsterket såle beskytter føttene mot skader, og et par solide hansker gjør at du ikke får gnagsår når du hamrer og spikrer i timesvis. Pass også på å dekke deg til ordentlig når du maler. Om du vil ha nye farger i håret har de et godt utvalg i farging og eleven.no hos Nordicfeel, og vi vil anbefale dette fremfor dekkbeis eller interiørmaling. Det er mange farer som lurer, så snakk med oss om hvordan du kan pusse opp hjemme på en trygg og sikker måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *